2022-03-22 10:18:11
Φωτογραφία για Ψηφίστε το PHARMA TEAM στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022
Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης διεξαγωγής, τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς αποτελούν πλέον έναν καταξιωμένο θεσμό. Απευθύνονται σε πρόσωπα, επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων. Με την πρωτοβουλία διοργάνωσης των Αριστείων επιτελείται ένα επιβεβλημένο έργο αναγνώρισης και επιβράβευσης ανθρώπων, ιδεών και οργανισμών, σε μια εποχή που χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τη δημιουργία ηθικών προτύπων, με ποιότητα και αξιοπρέπεια.

Στην κατηγορία "ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" έχει θέσει υποψηφιότητα το PHARMA TEAM 

Ψηφίστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.aristeiapharm.gr/psifoforia

Η ψηφοφορία θα λήξει στις 25 Μαρτίου 2022.

Οδηγίες ψηφοφορίας


Συμπληρώστε τον κωδικό ΙΔΕΕΑΦ & το email σαςΠατήστε επιβεβαίωση για έλεγχο στοιχείων και εμφάνιση των παρουσιάσεωνΕπιλέγετε 1 συμμετοχή ανά κατηγορίαΣυμπληρώνετε τον 8ψήφιο κωδικό / ταυτότητα ΙΔΕΕΑΦ και το email σας (δεν έχετε εγγραφεί; πατήστε εδώ)Κάθε φαρμακοποιός ψηφίζει 1 φοράΗ ψηφοφορία θα είναι ανώνυμη και τα προσωπικά στοιχεία δεν θα αποθηκεύονται.

Παρουσίαση της Υποψηφιότητας

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των φαρμακοποιών για όλα τα θέματα και τις εξελίξεις που αφορούν στο κοινοτικό φαρμακείο στην Ελλάδα, την υγεία, την περίθαλψη και οτιδήποτε άπτεται της δύσκολης καθημερινότητας του Έλληνα φαρμακοποιού.

Από το 2008 το Pharma Team βρίσκεται διαρκώς δίπλα στο φαρμακοποιό ως ένα χρήσιμο και καθημερινό εργαλείο του πάγκου του, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς εξαρτήσεις, με αντικειμενικότητα και αμεσότητα.

Για όσους φαρμακοποιούς σπούδασαν, δουλεύουν, διασκεδάζουν μαζί...
pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ