2022-04-07 09:03:28
Φωτογραφία για Σφακιανάκης για Πάτρα: «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης, πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψίας».

 























Η διαδρομή της κεταμίνης θα βρεθεί μέσα από το διαδίκτυο» - «Η Πισπιρίγκου θα τραβήξει πολλούς μαζί της, δεν θα πάει μόνη της φυλακή», αποκαλύπτει ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute».



κ. Σφακιανάκης μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ekfrasi 97FM, «η κεταμίνη δεν θα βρεθεί εξ’ ουρανού, έχει διαδρομές. Τα ηλεκτρονικά μέσα μιλάνε, θα βρεθούν όλες οι διαδρομές και θα σπάσουν όλα τα απόρρητα… Η διαδρομή της κεταμίνης θα βρεθεί μέσα από το διαδίκτυο, στη δικτύωση αυτά που λέμε μένουν για πάντα, μερικοί νομίζουν θα διαγραφούν σε ένα χρόνο. Για να πω αυτό, σημαίνει ότι υπάρχουν συναλλαγές».


«Εφόσον γίνουν οι έρευνες όπως πρέπει να γίνουν, η κεταμίνη μάλλον έχει αγοραστεί μέσα από το διαδίκτυο», είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών

«Δεν θα πάει μόνη της φυλακή»

Σημειώνεται, ότι ο Μανώλης Σφακιανάκης μιλώντας στον Ekfrasi 97FM δήλωσε ότι η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίκου «θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή».

«Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι ......................

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ