2022-04-14 14:45:46
Φωτογραφία για Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μου έστελναν περίεργα σημειώματα που με είχαν τρομάξει, ήταν ακραίο»



Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία, τα σημειώματα από θαυμαστή που την είχαν τρομάξει καθώς και τις δύσκολες καλλιτεχνικές συνεργασίες.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπουτσάκη «δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλησα δεν με ενδιέφερε ποτέ. Οι Αέρινες Σιωπές και ο Κόκκινος Κύκλο με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο».

«Κάτι πολύ ακραίο που έζησα ήταν, όταν ήμουν σε μια παράσταση, μου έστελναν κάτι περίεργα σημειώματα που με είχαν τρομάξει να πω την αλήθεια. Ήταν τρομακτικό με κάποια αποκόμματα από εφημερίδες, που τα κόβεις και τα ράβεις… Ήταν λίγο spooky είναι η αλήθεια. Αλλά ευτυχώς τελείωσε νωρίς».







«Έχουν υπάρξει δύσκολες συνεργασίες αλλά ως επί το πλείστον είμαι πάρα πολύ τυχερή. Δεν έχω φύγει ποτέ από παράσταση, το έχω πάει ως το τέλος και με κόστος της ψυχικής μου υγείας. Σε δεύτερη σκέψη ίσως να χρειαζόταν να έχω φύγει, για να διαφυλάξω την υγεία μου, αλλά είμαι και γω ζόρικη» η Κατερίνα Παπουτσάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ