2022-04-17 16:00:05
Φωτογραφία για Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με δύο προγράμματα;



 Όπως όλα δείχνουν, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα, αυτή την φορά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου, ήδη έχει ξεκινήσει την οργάνωσή του για την νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς την φετινή χρονιά δεν του πήγαν όλα ρόδινα όσον αφορά τα περισσότερα project και κυρίως τα ριάλιτι που έβγαλε στον αέρα. Τι θέλουν να παρουσιάσει όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος την νέα τηλεοπτική σεζόν;

Ο ΑΝΤ1 σκοπεύει την νέα σεζόν, 2022 – 2023, να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Λαζόπουλο μετά την συνεργασία που είχαν πριν τέσσερα χρόνια με την επιστροφή των 10 Μικρών Μήτσων.

Αυτή την φορά όμως, σκέφτονται να βγάλουν στον αέρα ένα φρέσκο και ανανεωμένο Αλ Τσαντίρι Νιούζ και στις σκέψεις τους μάλιστα είναι, να παρουσιάσουν και μια γαλλική κωμωδία, που είχε προτείνει και πριν κάποια χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος στον σταθμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ δημοσιογράφου της εκπομπής «Open Weekend».

Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά και οι δυο πλευρές και ο Λάκης Λαζόπουλος και ο ΑΝΤ1 είναι πολύ κοντά στο να συνεργαστούν την νέα τηλεοπτική σεζόν. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ