2022-04-17 16:30:06
Φωτογραφία για Νίκη Λυμπεράκη: «Δεν κατανοώ να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση στην τηλεόραση»



 Η Νίκη Λυμπεράκη παραχώρησε συνέντευξη στον Παύλο Σταματόπουλο και το "Χαμογέλα και πάλι” και μίλησε για την επικαιρότητα, αλλά και για τον γιο της.

Αρχικά είπε: "Είναι μια βαριά περίοδος, προφανώς και έχει δημοσιογραφικές προκλήσεις, αλλά θα προτιμούσαμε ως άνθρωποι να περνάμε μια αδιάφορη περίοδο".

Και πρόσθεσε για την υπόθεση της Πάτρας ότι: " Το θέμα με τους θανάτους των τριών παιδιών δεν μεταβολίζεται. Δεν μας σοκάρει μόνο ως γονείς, ή δημοσιογράφους. Είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να τη χωρέσει. Συναντούσα στους διαδρόμους του MEGA το Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον ρωτούσα αν το έκανε η μητέρα. Όλοι είχαμε την αγωνία και την ανάγκη να μην το έκανε η μάνα”.

"Η αυξημένη ανησυχία με τον πόλεμο είχε να κάνει με την αγωνία που περάσαμε για τα πυρηνικά. Με ρωτούσαν οι φίλοι μου αν πρέπει να πάρουν χάπια ιωδίου" είπε σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όσον αφορά την τηλεόραση, η ίδια είπε: "Δεν κατανοώ να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση στην τηλεόραση. Υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με τη ροή της καθημερινότητάς μας. Οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν σηκώσει τεράστιο βάρος τα τελευταία χρόνια. Δεν θεωρώ ότι κάποιοι είναι για τα σοβαρά και κάποιοι για τα χαρωπά".

Κλείνοντας, η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για τον γιο της, λέγοντας: "Όταν γυρίζω στο σπίτι μου έχω τη χαρά της ζωής, μπαίνω και βλέπω ένα χαλί γεμάτο παιχνίδια. Ο γιος μου λέει μόνο "Πέππα”, δεν λέει "μαμά”. Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου"



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ