2022-05-03 15:06:30
Φωτογραφία για Ευαγγελία Μουμούρη για τη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου με χειροπέδες»

 



Η Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Πρωινό και ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε πολύ σύντομα στην κουβέντα τους. Η ηθοποιός παραβρέθηκε στο δικαστήριο καθώς γνωρίζει την κοπέλα που καταγγέλλει τον ηθοποιό για βιασμό. Η Ευαγγελία Μουμούρη κατά τη διάρκεια της κουβέντας δάκρυσε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη φόρτισή της…

«Γνωρίζω το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Θεώρησα χρέος μου να συμπαρασταθώ στο κορίτσι αυτό για να μπορέσει να πει τη δική του αλήθεια», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια:

«Είμαι λίγο πιο ταραγμένη από όσο νόμιζα ότι είμαι. Πήγα στο δικαστήριο να στηρίξω τα κορίτσια για να μπορούν ισάξια να μπουν σε μια κλειστή πόρτα και να πουν τη δική τους αλήθεια και μετά από μισή ώρα στήριζε εμένα, με κατέβασαν στο κυλικείο. Δεν μπορούσα να το αντέξω, δεν υπήρχε κομμάτι που μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου. Ήταν τρομακτική αυτή η ενέργεια εκεί. Είναι ό,τι πιο κοντά έχω ζήσει σε πόλεμο».

Στη συνέχεια, η Ευαγγελία Μουμούρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκλιπαρώ όποιον έχει άποψη να πάει στο δικαστήριο να ακούσει τους μάρτυρες και αν βρει έστω και ένα κίνητρο, γιατί αυτά τα κορίτσια αποφάσισαν να μας κάνουν να δούμε τον φίλο μας με χειροπέδες, ας το πουν και σε μένα.

Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου, τον άνθρωπο που έχουμε ταξιδέψει μαζί, που έχουμε κάνει παρέα να τον βλέπεις με χειροπέδες. Αλλά αυτά τα κορίτσια δεν πηγαίνουν έτσι άνετα και πίσω από αυτά τα κορίτσια υπάρχουν δεκάδες κορίτσια που έχουν φτιάξει οικογένειες, υπάρχουν άνθρωποι που παρακαλούν τα κορίτσια να μιλήσουν κι εκείνα αλλά δεν το κάνουν. Και υπάρχουν τρία κορίτσια που κουβαλάνε στην πλάτη τους 106 καταγγελίες κοριτσιών για κακοποιητική συμπεριφορά».







«Έφτασε σε σημείο μια εβδομάδα μετά να ζητήσω βοήθεια γιατί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ», εκμυστηρεύτηκε η Ευαγγελία Μουμούρη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ