2022-05-05 06:46:44
Φωτογραφία για 20 Σαλόνια με πορτοκαλί καναπέδες



Μια από τις πιο φωτεινές και ζεστές αποχρώσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, το πορτοκαλί προσφέρεται για χρήση όχι μόνο σε λεπτομέρειες και στοιχεία μικρής επιφάνειας αλλά και σε ογκώδη έπιπλα όπως οι καναπέδες, για την δημιουργία ξεχωριστή ατμόσφαιρας σε σαλόνια - καθιστικά.

Λατρεμένη επιλογή του Boho  ύφους, όμως ένας πορτοκαλί καναπές ανάλογα με τον σχεδιασμό του μπορεί να "σταθεί" σε σαλόνια - καθιστικά κάθε στυλ και να συνδυαστεί εξαιρετικά τόσο με λευκές - μπεζ και γενικά ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις όσο και με πιο σκούρα και έντονα χρώματα.

Μπλε, πράσινο, γκρι και καφέ οι πιο ταιριαστές αποχρώσεις για να πλαισιωθεί ένας πορτοκαλί καναπές, όπως φυσικά οι αποχρώσεις του φυσικού ξύλου και της ψάθας. 

Ο συνδυασμός του πορτοκαλί με σκούρα χρώματα σε υφασμάτινες λεπτομέρειες αλλά και επιφάνειες μεγάλου όγκου όπως πχ τοίχοι ή άλλου τύπου έπιπλα στον ίδιο χώρο δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο αισθητικά αποτέλεσμα, ιδιαίτερα καλαίσθητο σε μεγάλα και φωτεινά σαλόνια. 

Τα βελούρ υφάσματα είναι από τα καταλληλότερα για έναν έναν πορτοκαλί καναπέ, που με την ίδια ευκολία μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χειμερινά όσο και καλοκαιρινά επιμέρους υφασμάτινα στοιχεία. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ