2022-05-08 19:30:06
Φωτογραφία για «Το Πρωινό»: Αύξηση στη διάρκεια, αναβάθμιση του ρολου της Φαίης και επιστροφή της Μπαρμπαρίγου!



 Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσουν κανονικά από κοινού την πορεία τους και δεν τίθεται θέμα νέου τηλεοπτικού διαζυγίου. 

Ο ΑΝΤ1 τους θέλει μαζί και για να τους πείσει πρότεινε μία συμβιβαστική λύση η οποία φαίνεται να αφήνει τους παρουσιαστές ικανοποιημένους. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Το Πρωινό» θα ξεκινά είτε στις 9.15, είτε στις 9.30 και στην αρχή θα βγαίνει μόνος του ο Γιώργος Λιάγκας με τα καυτά θέματα της επικαιρότητας. Μετά από κάποια ώρα θα εμφανίζεται η Φαίη Σκορδά (με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει ένα break) για να παρουσιάσει μόνη της τα αμιγώς ψυχαγωγικά και γυναικεία θέματα, όπως ζώδια, μαγειρική, μόδα, μαμαδίστικα θέματα και ζητήματα ομορφιάς. Στη gossip θεματολογία ενίοτε θα είναι μαζί και ενίοτε όχι, ωστόο το σίγουρο είναι πως θα ενώνονται ξανά για να κάνουν από κοινού τις συνεντεύξεις καλεσμένων στο πλατό. 

Με λίγα λόγια την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσουν να γίνουν τα θέματα πιο διακριτά, ώστε να υπάρχουν οι ισορροπίες και να μη νιώθει η Φαίη ότι εξαφανίζεται στην ίδια της την εκπομπή. 

Τέλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως η πλευρά του ΑΝΤ1 έχει κάνει μία δελεαστική κρούση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ώστε να επιστρέψει στη στήλη της μαγειρικής μετά από 5 ολόκληρα χρόνια. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ