2022-06-01 08:30:03
Φωτογραφία για Μαλέσκου: «Θα δοκιμαζόμουν και σε κάτι άλλο εκτός από το πρωινό»





Στη "Super Κατερίνα” του Alpha παραχώρησε δηλώσεις το πρωί της Τρίτης η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του "Love it” μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες και τα σενάρια που την θέλουν να έχει αποδεσμευτεί ήδη από τον ΣΚΑΙ περιμένοντας τυπικά να ολοκληρωθεί η εκπομπή της στις 15 Ιουλίου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου: "Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Καλά νιώθω, γεμάτη νιώθω. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Φαντάζομαι όλοι σκεφτόμαστε περισσότερο το καλοκαίρι και την ξεκούραση παρά αυτό το φορτίο”.

Συνέχισε λέγοντας: "Δεν έχω ανακοινώσει ακόμα τι θα κάνω. Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Πριν ανακοινώσει ο σταθμός στον οποίο είμαι τι θα κάνω ή τι δεν θα κάνω, η θέση μου είναι πάρα πολύ λεπτή. Όταν έρθει η στιγμή θα πω κι εγώ αυτά που ετοιμάζομαι να κάνω. Η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει κλείσει ακόμα. Μόλις κλείσει η σεζόν θα μπορώ να έχω μια πλήρη εικόνα. Σε κάθε περίπτωση για να είμαι εδώ και να τιμώ το συμβόλαιο μου, πάει να πει ότι κάτι πάει καλά”.

Θα άλλαζε κάτι στη δομή της εκπομπής της; Η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: "Όχι. Δ εν είμαι εγώ άνθρωπος που θα επιλέξει τι θα αλλάξει. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εμπειρία της τηλεοπτικής ζωής και του τι θέλει τελικά ο κόσμος οπότε ο δικός μου λόγος περιττεύει. Μελλοντικά μπορεί να σκεφτόμουν και διαφορετικά κάποια πράγματα”.

"Ασφαλώς και θα δοκιμαζόμουν και σε κάτι άλλο εκτός από το πρωινό. Στο τηλεοπτικό κομμάτι ζυγίζω πολύ περισσότερο πράγματα που θεωρώ ότι θα μου ταίριαζαν. Είναι πολύ λεπτό. Ποτέ δεν λες ποτέ και ποτέ δεν λες όχι αν κάτι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Αν όχι, λες γεια σας τώρα” σημείωσε κλείνοντας.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ