2022-06-01 14:00:05
Φωτογραφία για Σε συζητήσεις η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον ΑΝΤ1



 Με πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι πρώτες συσκέψεις για την νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα πάρει τη θέση των «Άγριων Μελισσών» με την ελπίδα να αγαπηθεί εξίσου από το τηλεοπτικό κοινό.

Η «Μάγισσα» -όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής-  αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. Τότε ήταν προγραμματισμένο να βγει και το «Nτέρτι», που όμως «πάγωσε».

Το πετυχημένο δίδυμο που άλλαξε την ιστορία της μυθοπλασίας στην Ελλάδα, Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης, μελετά έναν έναν ένα τους ρόλους για τη νέα σειρά.

Το σενάριο, που ακόμη βρίσκεται σε πολύ πρωταρχικό στάδιο, αφορά απαγορευμένους έρωτες, μάγια και θρύλους μιας άλλης εποχής. Το καλό για άλλη μια φορά μάχεται με το κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το φινάλε των «Μελισσών», οι συντελεστές της νέας σειράς θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές και κατόπιν θα ξεκινήσουν τα πρώτα κάστινγκ για τη «Μάγισσα».

Ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που θέλουν να δουν και να κάνουν ραντεβού μαζί τους για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού αλλά και ο Γιώργος Γάλλος.

Να θυμίσουμε ότι η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε ενσαρκώσει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Ατάρτης, στις «Μάγισσες της Σμύρνης», πριν από 18 χρόνια στο Mega.

Τα γυρίσματα της νέας σειρά δεν θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του Ιουλίου.

znews.gr-Γιώργος Μπέζας



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ