2022-06-03 12:00:26
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου των γραφείων ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη.
Στη σελίδα τους στο Facebook, οι Φίλοι του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης μας μετέφεραν την ικανοποίηση τους για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του κτιρίου της Διοίκησης του ΟΣΕ που βρίσκεται στην Καραολή και Δημητρίου.

Αναλυτικά :

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου των γραφείων ΟΣΕ, (#κτίριο_Διοίκησης) στην Καραολή και Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη από τον ανάδοχο του έργου.

Να θυμίσουμε πως Περίληψη της Διακήρυξης του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο είχε αναρτηθεί στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων αλλά και στη σελίδα του ΟΣΕ, στις 16 Σεπτεμβρίου 2020.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει με προηγούμενη ανάρτηση του κ. Γιώργη Κολιόπουλου στις 13 Μαϊου 2022 βρίσκονται στη διαδικασία εγκρίσεων οι σχετικές μελέτες και για την αποκατάσταση του Γαλλικού Σταθμού ώστε να ακολουθήσει η προκήρυξη, ο διαγωνισμός, η σύμβαση κλπ, για την έναρξη των εργασιών στο σχεδόν υπό κατάρρευση κτήριο.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε να προχωρήσουν ταχέως οι απαραίτητες ενέργειες από τους εμπλεκόμενους φορείς για το #Γαλλικό_Σταθμό σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι για το κτήριο της Διοίκησης και με προϋπολογισμό που να αντιστοιχεί στην αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών του μνημείου. — στην τοποθεσία ΟΣΕ Γαλλικός Σταθμός Αλεξανδρούπολης.

evrosonline.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ