2022-06-07 15:20:03
Φωτογραφία για Γιώργος Καρτελιάς: Αν είναι να πάρει κάποιος τη δικιά μου θέση στην εκπομπή ας την πάρει



Ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε στην κάμερα του "Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε στην εκπομπή και στη συνεργασία του με την συμπαρουσιάστρια του.

Αρχικά είπε:"Άγνωστο ακόμα για του χρόνου! Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με το κανάλι και ότι ξέρετε, ξέρω. Δεν έχω ιδέα οπότε… ότι διαβάζω!Δεν έχουμε μιλήσει με το κανάλι για να έχω εικόνα”.

Και συνέχισε λέγοντας: "Με την Ελίνα είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε τσακωθεί και δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν ξέρω γιατί το έβγαλαν αυτό. Όταν είσαι χρόνια φίλος με κάποιον, ότι κι αν συμβεί, το λύνεις μπαμ μπαμ. Δεν έχω κάποια πικρία για όσα ακούγονται γιατί ότι είναι καλύτερο για την εκπομπή θα γίνει και το κανάλι το ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας τι πρέπει να κάνει”.



Κλείνοντας είπε: "Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια. Αν κάποιος κάνει δοκιμαστικό για να πάρει τη δική μου θέση, ας την πάρει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με ενδιαφέρει η εκπομπή να πηγαίνει καλά. Το αν συμμετέχω σε αυτήν ενεργά ή συμμετέχω από πίσω, είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν με πειράζει. Αρκεί να πηγαίνει καλά η εκπομπή”.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ