2022-06-16 15:20:04
Φωτογραφία για Γιώργος Χριστοδούλου – Σασμός: «Ο Σταύρος κι η Αργυρώ δεν αγαπιούνται»





Ο Γιώργος Χριστοδούλου σε μία συνέντευξή του στο Happy Day μίλησε για τη σχέση του Σταύρου και της Αργυρώ στο «Σασμό». Ποιο είναι το μέλλον του ζευγαριού; Αγαπιούνται πραγματικά; 

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον άντρα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της Βρουλάκη και της έδωσε μία ανάσα, ισχυρίζεται πως ο Σταύρος και η Αργυρώ δεν αγαπιούνται πραγματικά. «Δεν υπάρχουν γραμμένες σκηνές, όπου ο Σταύρος κι η Αργυρώ εκδηλώνουν ένα απίστευτο πάθος», τονίζει.



 



«Όχι, είναι μία σχέση που για τον έναν είναι κάποιου είδους συμβιβασμός και για τον άλλον είναι ένας έρωτας, ο οποίος είναι και λιγάκι μοναχικός, μονόπλευρος. Η Αργυρώ εκτιμάει όσα κάνει ο Σταύρος για εκείνη, αλλά όχι δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Μπορεί να τον αγαπάει, αλλά σαν άνθρωπο», συμπληρώνει ο ηθοποιός.





Μάλιστα, ο Γιώργος Χριστοδούλου δεν παρέλειψε να σχολιάσει εάν ο Αστέρης έχει μπει ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Σταύρο, στο «Σασμό». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Αστέρης υπάρχει στη σχέση τους από το πρώτο δευτερόλεπτο. Υπάρχει αυτή η σκιά του μεγάλου έρωτα, αυτού που δε θα ζήσει ποτέ ο Σταύρος με την Αργυρώ. Υπάρχει σαν αίσθηση και υπάρχει και ως φυσική παρουσία μετά από κάποια στιγμή, με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».



 



«Αισθάνομαι ότι ως έναν βαθμό ο Σταύρος έχει κάνει τον κύκλο του. Δε θα ξαφνιαστώ αν οι σεναριογράφοι αποφασίσουν τελικά ο Σταύρος να μην συνεχίσει», σχολίασε στο τέλος ο ηθοποιός.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ