2022-06-17 18:26:20
Φωτογραφία για Αντιπαράθεση σήμερα δύο διαφορετικών κόσμων, δύο διαφορετικών νοοτροπιών στον Δήμο Ξηρομέρου. Η νοοτροπία του Δήμος για όλους ανεξαιρέτως τους δημότες, συγκρούεται με την ιδιοτελή νοοτροπία, Δήμος για τους λίγους, τους εκλεκτούς και συνήθεις υπόπτους.



Κολάζ δυο χαρακτηριστικών εικόνων, που περιγράφουν τους δύο κόσμους, τις δύο νοοτροπίες που συγκρούονται σήμερα στον Δήμο Ξηρομέρου, που κάποιοι τον θέλουν να μείνει καθηλωμένος στη μιζέρια και στην υπανάπτυξη, γιατί στην διαχείριση της μιζέριας έχουν άριστα στο βιογραφικό τους.



Η τοπική αυτοδιοίκηση, ως ο θεσμός πιο κοντά στον πολίτη, οφείλει να υπερβαίνει την απλή διαχείριση κάποιων ελάχιστων τοπικών παραγόντων, οι οποίοι σαν να χτυπάει ένα καμπανάκι, ενεργοποιούνται μόνο την προεκλογική περίοδο, με κύρια στόχευση την παραπολιτική, την παραπλάνηση, τις πρόσκαιρες ψευδείς εντυπώσεις, τη προσωπική αντιπαράθεση, τη ψηφοθηρία, το ρουσφέτι, την διαπραγμάτευση της υποψηφιότητας τους και όλα όσα έχουμε ζήσει και γνωρίζουμε όλοι. Νοοτροπίες παλαιάς κοπής και ιδιοτέλεια, που τα έχει πληρώσει ακριβά ο τόπος. Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ