2022-06-19 22:42:45
Φωτογραφία για Υπ. Μεταφορών Βρετανίας: «Τεράστιο λάθος» οι απεργίες των υπαλλήλων των σιδηροδρόμων
Οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 21, 23 και 25 Ιουνίου

«Τεράστιο λάθος», χαρακτήρισε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας, Γκραντ Σαπς, τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει για αυτήν την εβδομάδα οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποιώντας ότι ο κόσμος δεν θα μπορεί να πάει στα προγραμματισμένα ραντεβού του στα νοσοκομεία, οι μαθητές στις εξετάσεις του σχολείου ή γενικότερα ο κόσμος στη δουλειά του.

Περισσότεροι από 50.000 εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους θα κατέβουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις στις 21, 23 και 25 Ιουνίου, διαμαρτυρόμενοι για το πάγωμα μισθών και περικοπές θέσεων εργασίας.

Θα πρόκειται για την μεγαλύτερη κινητοποίηση στον τομέα εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, σύμφωνα με το συνδικάτο εργαζομένων στον τομέα των μεταφορών Rail, Maritime and Transport Workers (RMT).

«Είναι καταστροφικό και δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς στον σιδηρόδρομο», δήλωσε ο Σαπς στο Sky News. «Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα σ’αυτό», πρόσθεσε.

politic.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ