2022-06-25 17:00:07
Φωτογραφία για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με προστατεύουν, με αγαπάνε και ποτέ μα ποτέ, δεν έχω έρθει δευτερόλεπτο σε δύσκολη θέση»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Όλα γκουντ», θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, σχετικά με τους συνεργάτες της στον ΣΚΑΙ.

«Είμαστε άνθρωποι που αγαπιόμαστε κι επειδή εμένα δεν μου αρέσει να τουιτάρω θέλω να πω κάτι και να το κλείσουμε εδώ. Οι δικοί μου οι συνεργάτες, όχι μόνο ποτέ δεν με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, όχι δεν με έχουν εκθέσει στιγμή μέχρι τον Ιούνιο του 2022.Είμαι ευτυχής, νιώθω μεγάλη τιμή και πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους. Μην κάνουμε τέτοια πράγματα. Με προστατεύουν, με αγαπάνε και ποτέ μα ποτέ, δεν έχω έρθει δευτερόλεπτο σε δύσκολη θέση», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στη συνέχεια: «Τα θέματα έξω από εμάς και από τα τηλεοπτικά πάνελ είναι πολύ σοβαρά. Καλό είναι τουλάχιστον να προστατεύουμε τον χαρακτήρα και την αξιοπιστία και το ήθος μας. Εγώ μαζί σας νιώθω μεγάλη τιμή και νιώθω πολύ καλά ως γυναίκα, ως συνεργάτιδα και ως δημοσιογράφος. Δεν θέλω υπονοούμενα για τους συνεργάτες μου».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτό το Chart Show υμνεί τον έρωτα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτό το Chart Show υμνεί τον έρωτα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ