2022-06-25 15:20:04
Φωτογραφία για Από τις «Μέλισσες» στον «Παράδεισο»



Μετά τη φετινή επιτυχημένη σεζόν του ALPHA με τη σειρά μυθοπλασίας «Σασμός», το κανάλι προχωρά ακάθεκτο με μια σειρά εποχής για τη νέα σεζόν με τίτλο «Ο Παράδεισος»  στο καστ της οποίας θα βρίσκονται και ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1 που σε λίγες μέρες ολοκληρώνονται.



Η νέα σειρά που βασίζεται στο ιταλικό «II paradiso delle signore» θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’60, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη, αλλά και των εργαζομένων του.

Το κανάλι του ALPHA όπως δείχνουν τα πράγματα δίνει πολύ βάρος στην μυθοπλασία στην Prime time ζώνη και έτσι η πολλά υποσχόμενη νέα σειρά του ALPHA προβλέπεται να είναι καθημερινή, και μάλιστα στη ζώνη των 20:00.



Στο καστ της σειράς «Ο Παράδεισος» που ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα είναι ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος των οποίων οι ρόλοι ολοκληρώθηκαν στη σειρά «Σασμός», αλλά όπως γράψαμε και πιο πάνω και δύο ηθοποιοί από τις Άγριες Μέλισσες του ANT1 μετακομίζουν στον ALPHA και αυτοί είναι ο Χρήστος Πλαΐνης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.





Πηγή: youfly 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ