2022-06-26 23:54:49
Φωτογραφία για Ληστές πέταξαν το χρηματοκιβώτιο από ..τον 6ο όροφο
Μία απίστευτη κλοπή χρηματοκιβωτίου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο επιχειρηματίας έλειπε από το διαμέρισμα και οι δράστες πήγαν κατευθείαν στον μεγάλο τους στόχο. Το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε σε δωμάτιο του σπιτιού και ζύγιζε 400 ολόκληρα κιλά. Χωρίς να χάσουν χρόνο, το πήραν στα χέρια τους και όπως φαίνεται τους ήταν πιο εύκολο να το πετάξουν από το μπαλκόνι, από το να το μεταφέρουν από τις σκάλες. Το έκαναν και οι σκηνές που ακολούθησαν δεν έχουν προηγούμενο…

Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν το χρηματοκιβώτιο στο πεζοδρόμιο από τον 6ο όροφο! Aρχικά αυτό προσγειώθηκε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, σκίζοντας την τέντα και σπάζοντας το τζάμι του μπαλκονιού. Στη συνέχεια βρέθηκε στο δρόμο, δημιουργώντας μία τεράστια τρύπα. Οι διαρρήκτες έγιναν καπνός φορτώνοντας σε όχημα τη λεία τους, ενώ ο επιχειρηματίας, που σύμφωνα με το Mega είναι πασίγνωστος, τους έχει επικηρύξει με μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα 24ωρο νωρίτερα, η ομάδα των διαρρηκτών είχε μπει και πάλι στο διαμέρισμα. Βγήκαν στο μπαλκόνι, έστρεψαν τις κάμερες σε διαφορετικό σημείο και απενεργοποίησαν τον συναγερμό. Αμέσως μετά έφυγαν και επέστρεψαν μαζί με τους συνεργούς τους, ένα 24ωρο μετά, όταν ήταν σίγουροι πως το πεδίο ήταν ελεύθερο.

Οι έρευνες των αστυνομικών κινούνται προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και στο φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία, που προσπαθεί να συνέλθει από τις εικόνες είδε νωρίς το πρωί, όταν ειδοποιήθηκε και πήγε στο διαμέρισμά του, στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.


greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ