2023-10-27 11:40:04
Φωτογραφία για Καφετζόπουλος: “Η ΕΡΤ πυροβόλησε τον “Τρίτο Όροφο” στον κρόταφο και πέθανε”

 



Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξαπολύει ξανά τα βέλη του κατά της ΕΡΤ και τον προγραμματισμό της σχετικά με τη σειρά “Τρίτος Όροφος”, που τελικά οδηγείται σε πρόωρο τέλος.

Σε νέες δηλώσεις κατά της ΕΡΤ και του τρόπου με τον οποίον διαχειρίστηκε την μετάδοση της σειράς “Τρίτος Όροφος”, η οποία “κόβεται” πρόωρα, προχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.



Ο γνωστός ηθοποιός, που εξέφρασε αρκετές φορές τα παράπονά του από την δημόσια τηλεόραση, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως ένιωσε απαξίωση από την ΕΡΤ, χαρακτήρισε στις δηλώσεις του “τρικυμιώδη” τον προγραμματισμό της.



“Ο προγραμματισμός της ΕΡΤ είναι τρικυμιώδης. Δηλαδή, δεν… Δεν ήξερα τι να το κάνουν αυτό το πράγμα, ζήτησαν κάτι που να είναι ένα τέταρτο, μετά είχαν κενό στο πρόγραμμα και αποφάσισαν να παίζουν δυο-δυο τα επεισόδια. Με δυο λόγια, το πυροβόλησαν στον κρόταφο και πέθανε. Αυτό” είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.



“Όταν κάνεις κάτι με μεράκι και του δίνεις μια αξία, θέλεις αυτό το πράγμα να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη φροντίδα και από τους υπόλοιπους. Κυρίως από το κανάλι” πρόσθεσε.



Στο ενδεχόμενο να γυρίσει νέα επεισόδια για τη σειρά, εάν του ζητηθεί, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε αρνητικά: “Όχι, δεν υπάρχουν πια οι συνθήκες. Έχει στραβώσει ο γιαλός”. 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ