2022-06-27 19:54:40
Φωτογραφία για OPEN: Η επιστροφή της Ταράντου και η πάσα στο δελτίο…



 Οριστικοποιείται η μεταγραφή της Ίνας Ταράντου στο OPEN μετά από πολυετή θητεία στην ΕΡΤ. Είναι το δεύτερο πρόσωπο επιλογής της διευθύντριας προγράμματος Χρύσας Μασούρου μετά τη Μάριον Μιχελιδάκη. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για λύσεις σε πρόσωπα χαμηλού budget, το κανάλι της Παιανίας κινείται στις ανάλογες κατευθύνσεις. Άλλωστε, το στοίχημα της νέας διοίκησης δεν είναι η εκτόξευση των ποσοστών στην τηλεθέαση τη νέα σεζόν, αλλά μία σημαντική άνοδο 2-3 μονάδων στον ημερήσιο μέσο όρο του σταθμού.

Όσο για το τι θα κάνει η Ίνα Ταράντου, όλα δείχνουν πως «κλειδώνει» στην απογευματινή ζώνη, αμέσως μετά τη Μάριον που φαίνεται η εκπομπή της να μετατρέπεται σε αμιγώς ενημερωτική. Όσο για το περιεχόμενο του νέου project της Ίνας, δεν πρόκειται να είναι lifestyle όπως έχει ακουστεί. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία εκπομπή με ψυχαγωγικά θέματα, αλλά χωρίς ίχνος gossip. Με λίγα λόγια η σκαλέτα θα περιλαμβάνει θέματα ευ ζην, πολιτισμού, ταξίδια,τεχνολογία, hollywood, έρευνες και παράξενες ειδήσεις, ενώ οι συνεντεύξεις θα κινούνται στη λογική και αισθητική των Αναγνωστόπουλου-Ζαμπέτογλου στην ΕΡΤ.

Το ερώτημα είναι το ακριβές slot προβολής. Έχει πέσει το ενδεχόμενο να δίνει η Ίνα Ταράντου πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού καταλαμβάνοντας το slot 16.30-18.45. Αυτό σημαίνει πως η νέα κωμική σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου αργεντίνικης προέλευσης με τίτλο εργασίας «Είμαστε οικογένεια» προορίζεται για τη ζώνη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 20.00.

nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ