2022-07-20 08:30:05
Φωτογραφία για Ο ΑΝΤ1 έκλεψε σειρά από την ΕΡΤ...



 Με μια κίνηση-ματ που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα, ο ANT1 εξασφάλισε ένα δυνατό χαρτί για το νέο του πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο. Ο λόγος για τη μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία αποτελεί μια πιο εκτεταμένη εκδοχή της ομώνυμης ταινίας, με τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννη Βογιατζή και άλλους.



Η εταιρεία παραγωγής Tanweer έκλεισε αρχικά διπλή συμφωνία για τη μετάδοση της «Σμύρνης», μοιράζοντας τα δικαιώματα για συνδρομητική και ελεύθερη μετάδοση ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στην ΕΡΤ. Στο αρχικό deal, ο ΑΝΤ1 είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης της σειράς για τη συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+, όπου ήδη «ανεβαίνουν» τα επεισόδια, ενώ η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα για την ελεύθερη μετάδοση της σειράς ιστορικής μνήμης στον τηλεοπτικό αέρα.



Ο ΑΝΤ1 έκανε τη ρελάνς και επανήλθε στη διεκδίκηση της… ελεύθερης «Σμύρνης», προσφέροντας υψηλότερο χρηματικό ποσό. Το γεγονός ότι η τελική σύμβαση της Tanweer με την ΕΡΤ δεν είχε ακόμα υπογραφεί, λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων, έδωσε χώρο για την ανατροπή με τελικό «νικητή» τον ΑΝΤ1. Με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 100 ετών από την καταστροφή της Σμύρνης τον Σεπτέμβριο του 2022, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ως special event τα 4 επεισόδια της σειράς ιστορικής μνήμης



Από enikos



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ