2022-07-22 16:55:04
Φωτογραφία για Eτοιμάζεται το ΕΡΤ News...
Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για 20 προσλήψεις συμβασιούχων στην ΕΡΤ και άλλους πέντε συμβασιούχους για τις ανάγκες λειτουργίας του καναλιού ειδήσεων-ενημέρωσης ΕΡΤ News. Τον συντονισμό του εγχειρήματος έχει η δημοσιογράφος Λία Παρασκευά.

Οι σχετικές αποφάσεις προβλέπουν την πρόσληψη πέντε δημοσιογράφων για την παραγωγή και παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών σε όλες τις ζώνες, δύο παραγωγών τηλεοπτικών εκπομπών και κεντρικών δελτίων, δύο αρχισυντακτών κεντρικών δελτίων, ενός αρχισυντάκτη ρεπορτάζ, τεσσάρων δημοσιογράφων-ρεπόρτερ (ελεύθερο-αστυνομικό, έρευνας, πολιτικό), έναν δημοσιογράφο data journalism, έναν video editor, δύο γραφίστες, έναν διερμηνέα νοηματικής γλώσσας και έναν βοηθό παραγωγής.

Με άλλη απόφαση, ειδικότερα για τις ανάγκες λειτουργίας του ΕΡΤ News, αναμένεται πρόσκληση ενδιαφέροντος για πέντε προσλήψεις συμβασιούχων, που αφορούν τρεις βοηθούς σκηνοθέτες και δύο παραγωγούς. Επίσης, μια ακόμη πρόσληψη θα γίνει για την υποστήριξη και επεξεργασία πολυμεσικού περιεχομένου στο ERTFlix. Όλες οι παραπάνω προσλήψεις έχουν διάρκεια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, με δικαίωμα παράτασης. Στο πρόγραμμα του ΕΡΤ News  θα ενταχθεί και το ελληνικό Euronews.

Απο typologies.gr

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ