2022-08-22 08:37:56
Φωτογραφία για Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε πληρώνονται – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία
Ποιοι συνταξιούχοι πάνε ταμείο την Παρασκευή

Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου, ξεκινά η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων για το μήνα Σεπτέμβριο. Οι πρώτοι συνταξιούχοι που θα πληρωθούν προέρχονται από τους τέως φορείς, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Υπενθυμίζεται πως τα ποσά των συντάξεων πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο του e- ΕΦΚΑ έχει εγκρίνει τις παρακάτω ημερομηνίες για την καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα ΤαμείαΤην Παρασκευή 26 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Στις 30 Αυγούστου 2022 ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

newsbeast.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ