2022-09-12 17:20:14
Φωτογραφία για Γιώργος Αμούτζας: «Φέτος στον Σασμό θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Νικηφόρο»



«Ο φάκελος της δολοφονίας του Στεφανή, εφόσον υπάρχουν νέα στοιχεία, πρέπει να ανοίξει. Αναμένουμε τα στοιχεία και τα καινούργια δεδομένα» δηλώνει ο Γιώργος Αμούτζας. Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος του πολυαγαπημένου «Σασμού», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στον Alpha, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, δίνοντας πληροφορίες και spoiler για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.



Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Αμούτζας, ο «Νικηφόρος θέλει η Βασιλική και ο Μαθιός να είναι μαζί. Ο Μαθιός είναι ο μέντοράς του, ο άνθρωπος ο οποίος πήρε τη θέση του πατέρα του, αμέσως μόλις χάθηκε ο πατέρας του». Σχετικά με τον τηλεοπτικό του πατέρα, τον Στεφανή, τον Τάσο Νούσια είπε ότι «θα επιστρέψει μέσα από flashback, περιμένω να κάνουμε γύρισμα μαζί. Θα το χαρώ πολύ. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και άνθρωπος, του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Περάσαμε ένα μαγικό καλοκαίρι με τον Φιλοκτήτη. Είναι δάσκαλος, συνεργάτης, φίλος, τηλεοπτικός και θεατρικός πνευματικός μου πατέρας. Θα χαρώ να επιστρέψουμε και στο πλατό μαζί». Ο φάκελος της δολοφονίας του Στεφανή «εφόσον υπάρχουν νέα στοιχεία, πρέπει να ανοίξει. Αναμένουμε τα στοιχεία και τα καινούργια δεδομένα».



Όσον αφορά στο ρόλο του Νικηφόρου…. «φέτος θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Νικηφόρο». Θα βάψει τα χέρια του με αίμα; «Θα έλθει κοντά. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει τα όρια, να ξεφύγει μια κατάσταση». Η σχέση του με τον ήρωα που υποδύεται είναι τρυφερή. «Όταν αναλαμβάνεις να γίνεις ο Νικηφόρος για 2 χρόνια, πρέπει να αγαπήσεις τον ήρωα, να τον κατανοήσεις, να του δώσεις όλα τα ελαφρυντικά στον τρόπο της σκέψης του, ακόμα και στην αφέλειά του. Έχει κάνει λάθη, έχει φερθεί ανώριμα αρκετές φορές, έχει μάθει από τα λάθη του αλλά τώρα θα δούμε και μια πιο ώριμη πλευρά του. Μια πλευρά ενηλικίωσης».



Το θέμα της πατρότητας του ήρωα… «το αποτέλεσμα του test dna το ξέρει μόνο ο παπά Μιχάλης, ο οποίος ακούει τα μυστικά όλων και προσπαθεί με ψυχραιμία να τα διαχειριστεί». Η σχέση του Νικηφόρου με την Τζένη θα έχει σκαμπανεβάσματα… «θα υπάρξουν καινούργιες περιπέτειες και ιστορίες. Καινούργιες αφίξεις στο χωριό, άνθρωποι που κουβαλούν τα δικά τους μυστικά, το δικό τους παρελθόν, οι οποίοι έρχονται και μπλέκονται στις ήδη υπάρχουσες ιστορίες». Η φιλία του με τον Μανόλη… «είναι δυνατή. Είναι πάντοτε δεμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, σίγουρα έχουν τις διαφωνίες τους, τις πιο δύσκολες στιγμές τους αλλά η φιλιά τους είναι εκεί, γερή, χτισμένη σε δυνατά θεμέλια. Ας μην ξεχνάμε ότι η δράση και η ιστορία εκτυλίσσεται σε έναν τόπο όπου οι λέξεις φιλία, αγάπη, φιλία, οικογένεια έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα» καταλήγει ο Γιώργος Αμούτζας.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ