2022-09-21 07:30:27
Φωτογραφία για Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ δούλευεΑναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο της Νίκαιας καθώς γυναίκα μπήκε σε θάλαμο covid να παράσχει βοήθεια σε ασθενείς και έπαθε ηλεκτροπληξία.

Ηλεκτροπληξία υπέστη το πρωί της Τρίτης μια νοσηλεύτρια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε θάλαμο covid του νοσοκομείου και νοσηλεύονταν 11 ασθενείς, προκειμένου να τους παράσχει βοήθεια.

Χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα,. Καθώς ο θάλαμος είναι και πολύ κακή κατάσταση, με καλώδια γυμνά εκτεθειμένα.

Παρόλο που η διοίκηση του νοσοκομείου είχε ενημερωθεί για την κατάσταση και τους κινδύνους που εγκυμονεί η έκθεση των γυμνών καλωδίων, δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Σύμφωνα με το MEGA και τον δημοσιογράφου Δημήτρη Λάππα, η διοίκηση του νοσοκομείου, και συγκεκριμένα ο διοικητής του νοσοκομείου, ζήτησε να μην βγει το θέμα στην επιφάνεια και να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα, καθώς, όπως υποστηρίζει η πλευρά του νοσοκομείου, οι ευθύνες θα πέσουν στην τεχνική υπηρεσία που έχει την αρμοδιότητα.


Η γυναίκα, που το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, είναι υπό παρακολούθηση, καθώς δεν ήταν απλό περιστατικό. Η υγεία της δεν κινδυνεύει ωστόσο πρέπει να μείνει υπό παρακολούθηση 48 ώρες.

«Δεν είναι ευθύνη δική μου, είναι της τεχνικής υπηρεσίας»., φέρεται να έχει υποστηρίξει ο διοικητής του νοσοκομείου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

 

πηγή: MEGA

themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ