2022-10-08 00:29:30
Φωτογραφία για Δείτε την εντυπωσιακή σιδηροδρομική γραμμή που βρίσκεται 2 μέτρα πάνω από την θάλασσα. Βίντεο.
Αποτελεί ένα από τα ωραιότερα… περάσματα που κάνει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στην χώρα μας, καθώς για περίπου 450 μέτρα το τρένο διασχίζει τα κύματα σε ένα πρωτόγνωρο, για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον, σκηνικό.

Περίπου 1χλμ πριν τον τερματικό σταθμό του προαστιακού στην πανέμορφη πόλη της Χαλκίδας, το τρένο ταξιδεύει κυριολεκτικά πάνω από τα κύματα καθώς σχεδόν ίπταται στα 2 μέτρα πάνω από την θάλασσα.

Σύμφωνα με επιβάτες που έχουν ταξιδέψει στην συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή και έχουν κάνει το δρομολόγιο του Προαστιακού Αθήνα - Χαλκίδα δεν είναι λίγες οι φορές κατά τους χειμερινούς μήνες κυρίως που τα κύματα σκεπάζουν τις γραμμές και αγγίζουν τα παράθυρα από τα βαγόνια.

Μια άκρως εντυπωσιακή εικόνα, η οποία καταγράφηκε από τον φακό του «Up Stories» τονίζοντας ότι είναι «τα ομορφότερα 450 μέτρα του Ελληνικού σιδηρόδρομου».

Όσοι επιθυμούν να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο και να δουν από κοντά την σπάνια ομολογουμένως εικόνα, μπορούν να κοιτάξουν τα δρομολόγια προς και από την Χαλκίδα, καθώς το τρένο περνά 5 λεπτά πριν τον τερματισμό και διέρχεται και πάλι 10 λεπτά αργότερα κατά την επιστροφή του προς την πρωτεύουσα.

Δείτε το βίντεο:

ieidiseis.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ