2022-10-12 13:02:13
Φωτογραφία για Μαλαισία: Πάνω από 100 επιβάτες διασώθηκαν όταν τρένο παγιδεύτηκε σε κατολίσθηση
Επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο τρένο.

Περίπου 110 επιβάτες και τρία μέλη του πληρώματος παγιδεύτηκαν για τρεις ώρες σε ένα τρένο μετά από κατολίσθηση κοντά σε σήραγγα, το βράδυ της Δευτέρας

Ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής DSP Kamaruddin Ambo Sakka είπε ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18:30 όταν το σημείο εξόδου της σήραγγας του τρένου κοντά στο Pengalat Besar σφραγίστηκε από την κατολίσθηση. Το τρένο τότε κατευθυνόταν προς το Μποφόρ.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του State Railway Department της κατολίσθησης που σημειώθηκε κοντά στο τούνελ Papar.

Είπε ότι μια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών διεξήχθη από προσωπικό του Κρατικού Τμήματος Σιδηροδρόμων και με τη βοήθεια της αστυνομίας. «Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Papar για τεκμηρίωση και ιατρικό έλεγχο.

«Οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήταν από το Papar ενώ κάποιοι από το Beaufort. Μερικοί από τους επιβάτες από το Μποφόρ στάλθηκαν πίσω στα σπίτια τους με τη βοήθεια του Επαρχιακού Συμβουλίου Πάπαρ ενώ τους άλλους παρέλαβαν οι συγγενείς τους», είπε.

dailyexpress.com.my

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ