2022-11-04 18:00:04
Φωτογραφία για Η Μιμή Ντενίση επιστρέφει τηλεοπτικά με τη συνέχεια της «Σμύρνης»
Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» είχε μέτρια εμπορική επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες λόγω covid όπως και μέτρια πορεία στους πίνακες τηλεθέασης όταν προβλήθηκε με τη μορφή μίνι σειράς τεσσάρων επεισοδίων από τον ΑΝΤ1. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα βέβαια της παραγωγής ήταν κάτι παραπάνω από άρτιο και τώρα η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει το επόμενο βήμα που θα είναι και πάλι στη μικρή οθόνη. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η συνέχεια της θεατρικής παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» που περιγράφει τη ζωή της Φιλιώς και της οικογένειάς της στη συμπρωτεύουσα μετά τον ξεριζωμό θα γίνει τηλεοπτική σειρά από την Tanweer και μάλιστα με μορφή κανονικής σειράς πολλών επεισοδίων. 

Δεν θα προβληθεί σε συνδρομητικό κανάλι αλλά και σε ελεύθερο δίκτυο και μάλιστα Ντενίση και εταιρία παραγωγής βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς. Εάν τα πράγματα προχωρήσουν σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό η σειρά θα αρχίσει γυρίσματα αργά την άνοιξη και θα ξεκινήσει να προβάλλεται το επόμενο φθινόπωρο. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ