2022-11-08 15:05:26
Φωτογραφία για Λιάγκας για Σπυροπούλου: Θεωρώ ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά με αγωγές και μηνύσεις, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα

 



Δυσαρεστημένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με όλα όσα έχουν ειπωθεί μετά την συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.



Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» είναι δυσαρεστημένη με όλα όσα ακούγονται για το πρόσωπό της, και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά, όσων σχολίασαν αρνητικά μετά τη συνέντευξή της.



Όπως τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας οι δικοί της άνθρωποι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια ευαίσθητη περίοδο στη ζωή της και βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.



«Υπάρχει μία αδικία σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ανήκει πλέον σε μία πολύ ισχυρή επιχειρηματικά οικογένεια, είναι παντρεμένη με τον Σταθοκωστόπουλο. Η οικογένεια δεν είναι ευχαριστημένη με όλα αυτά που λέγονται. Κάποιες χοντράδες κατά της Σπυροπούλου, θεωρώ ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά με αγωγές και μηνύσεις, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Κάποιοι λένε ότι δεν σκέφτονται που βρίσκεται σε μία τόσο ευαίσθητη στιγμή για μια γυναίκα, όπως είναι η εγκυμοσύνη. Εγώ μαθαίνω ότι αν συνεχιστεί θα κινηθούν νομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ