2022-11-16 12:40:05
Φωτογραφία για Σασμό: «Δεν ξέρω αν θα έρθει τρίτη σεζόν. Αν θα ήθελα να το στηρίξω...
Δηλώσεις έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά, που πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά, «Σασμός» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Alpha.

«Αν δεν βλέπατε ποτέ ξανά μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ, θα παίρνατε τα νούμερα και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Κάποια στιγμή, φαντάζομαι ότι θα τους δείτε, ναι», είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου ανάμεσα στους δύο ήρωες, δήλωσε: «Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρω αν θα είναι γάμος και δεν ξέρω τι θα πει σμίξιμο, αποδοχή ή ερωτικό σμίξιμο. Αυτά δεν τα ξέρουμε ακόμα. Ούτε το τέλος».

Τέλος, απάντησε σχετικά με το αν ο «Σασμός» θα έχει τρίτη σεζόν. «Δεν ξέρω αν θα έρθει τρίτη σεζόν. Αν θα ήθελα να το στηρίξω, είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι ωραίο όμως, να τελειώνεις εκεί που πρέπει και η άποψή μου είναι ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του», είπε κλείνοντας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ