2022-11-16 14:24:38
Φωτογραφία για Επίσκεψη στα Ιωάννινα του  Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών. Εικόνες.
Σε ανακοίνωσή του η διοίκηση του Ομίλου αναφέρει:

Τη Δευτέρα το βράδυ (7/11) επιστρέψαμε από την αποστολή της χορωδίας μας στο νομό Ιωαννίνων.

 Την Κυριακή (6/11) επισκεφτήκαμε τα σπίτια της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στην ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ και στην ΚΟΝΙΤΣΑ Ιωαννίνων, όπου, εκτός από τις συναυλίες που δώσαμε για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, τους προσφέραμε τα δώρα που είχαμε συγκεντρώσει από τους συναδέλφους και τους φίλους μας. 

Πιστεύουμε ότι τις λίγες ώρες που μείναμε μαζί τους καταφέραμε με το κέφι μας, τα τραγούδια και την αγάπη μας να τα κάνουμε να ξεχάσουν πως έχουν βιώσει την εγκατάλειψη, την κακοποίηση και την εκμετάλλευση στο μικρό παρελθόν τους. 

Όμως και η δική μας ψυχή γέμισε χαρά και αισιοδοξία. Αισθανθήκαμε δικαίωση για τον κόπο της προετοιμασίας και την κούραση του ταξιδιού και θαυμάσαμε για άλλη μια φορά το μεγάλο έργο αυτού του ταπεινού ανθρώπου του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου. Με την ευκαιρία αποτίσαμε φόρο τιμής στους ήρωες του ’40 με την επίσκεψη και ξενάγησή μας στο Μουσείο Πολέμου στο Καλπάκι, όπου ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και προσκυνήσαμε στη Μονή Τσούκας, όπου προσφέραμε δώρα και ψάλαμε διάφορα τροπάρια.


 Ήταν πραγματικά μια αποστολή εξαιρετική διότι, εκτός της προσφοράς, προβλήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο ελληνικός σιδηρόδρομος και οι συνάδελφοι σιδηροδρομικοί, σ’ αυτήν την ακριτική περιοχή της Ηπείρου. 

Τα δε σχόλια των κατοίκων ήταν εγκωμιαστικά για όλους εμάς.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SILVER ALERT! Αγνοείται 7 χρόνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SILVER ALERT! Αγνοείται 7 χρόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ