2022-11-23 14:34:18
Φωτογραφία για Ο Όμιλος Rail Cargo θα επεκταθεί στη Σερβία και την Κίνα
Ο Όμιλος Rail Cargo (RCG), ο εμπορευματικός βραχίονας των Ομοσπονδιακών Σιδηροδρόμων της Αυστρίας (OBB), θα επεκταθεί με νέο υποκατάστημα και νέο αερομεταφορέα στη Σερβία και την Κίνα το 2023. Οι ανακοινώσεις έγιναν στην ετήσια συνέντευξη Τύπου της OBB τη Δευτέρα, 21 Νοέμβριος.

 Marco Raimondi

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OBB Andreas Mattha και ο CEO της RCG Clemens Forst ανακοίνωσαν επίσης ότι η RCG θα επενδύσει σε τροχαίο υλικό για τη μεταφορά απορριμμάτων στην Αυστρία. Οι επενδύσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2023, με 75 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν για να βοηθήσουν στη στροφή της μεταφοράς απορριμμάτων από οδικές σε σιδηροδρομικές στη χώρα.

Μια νέα εταιρεία μεταφοράς RCG στη Σερβία και ένα νέο υποκατάστημα RCG στην Κίνα

Η RCG θα ξεκινήσει μια νέα εταιρεία μεταφοράς στο Βελιγράδι της Σερβίας. «Αυτό το βήμα επιτρέπει στην TransFER να προσφέρει συνδέσεις προς την Τουρκία και την Ελλάδα μέσω δύο εναλλακτικών διαδρομών», σχολίασε η RCG. Για πρώτη φορά, η αυστριακή εταιρεία θα έχει τη δική της σύνδεση με την Ελλάδα, αναφέρθηκαν οι Mattha και Forst στη συνέντευξη Τύπου.


Με αυτή τη νέα πρωτοβουλία, η RCG σχεδιάζει να δημιουργήσει μια έγκυρη εναλλακτική διαδρομή προς τη νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω της Ρουμανίας. Η αυστριακή εταιρεία, λοιπόν, στοχεύει να μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή και να δώσει διαφορετική λύση σε περίπτωση ατυχημάτων ή άλλων θεμάτων.

Επιπλέον, οι Mattha και Forst ανακοίνωσαν επίσης ότι η RCG θα ανοίξει ένα νέο υποκατάστημα RCG και στην Κίνα. Θα είναι στη Σαγκάη και στόχος του θα είναι η επέκταση των δρομολογίων της εταιρείας στο Middle Corridor. Η νέα εταιρεία θα τεθεί σε λειτουργία από την 1η Ιανουαρίου 2023.

.railfreight.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκάει κανόνι στην Tv;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκάει κανόνι στην Tv;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ