2022-11-23 14:47:22
Φωτογραφία για Τετάρτη, 23/11/2022: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Ολοκληρώνουμε την περιγραφή του αγαπημένου μας κατοικίδιου ζώου και κάνουμε την εργασία 7, στη σελίδα 37 του Τ.Ε. (οι αλλαγές γίνονται πάνω στο έτοιμο κείμενο). Συμβουλευόμαστε πάντα την αντίστοιχη ανάρτηση και το συντακτικό από το σπιράλ τετράδιό μας.

Ιστορία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του 12ου κεφαλαίου "Η εκπαίδευση στο Βυζάντιο", με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης. Την Παρασκευή, 25/11, θα γίνει επανάληψη της ενότητας και την Τετάρτη, 30/11, θα γράψουμε το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στα κεφάλαια 5 έως και 12.

Φυσική: Ξαναθυμόμαστε τα όργανα του πεπτικού συστήματος και τη διαδικασία της πέψης (από το Β.Μ.). Επίσης, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, τις παρατηρήσεις και το συμπέρασμα του ΦΕ3 "Το ταξίδι της τροφής συνεχίζεται", προτού συμπληρώσουμε τις εργασίες 1 και 2 (σελίδες 64 - 67 - δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση). Την Παρασκευή, 25/11, θα ολοκληρωθεί η ενότητα "Πεπτικό σύστημα", με την καθιερωμένη επανάληψη, οπότε τη Δευτέρα, 28/11, θα γράψουμε και το αντίστοιχο επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης.

Σχολική ζωή: Σήμερα επισκέφθηκε το σχολείο μας η περιβαλλοντική οργάνωση "We4All" για να μας παρουσιάσει το πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης "Green Future". Κάντε "Κλικ στη μάθηση" στην παρακάτω εικόνα, ώστε να δείτε ή να κατεβάσετε στο αρχείο σας τις φωτογραφίες από τη δράση.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ