2022-11-24 19:50:46
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  εώς 4 Δεκεμβρίου 2022

 





         Η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης "ΓΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ", η οποία λειτουργεί στο Νέο Λιμάνι Πάτρας με θέμα τη μετανάστευση απο Πάτρα στην Νέα Υόρκη την εποχή του 1900,  ανακοινώνει την παράταση της λειτουργίας της έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. 

Αφορμή της παράτασης η  μεγάλη αποδοχή του κόσμου και η προτροπή κοινου και φορέων για επέκταση της διάρκειας της έκθεσης. 

Τα ωράρια λειτουργίας τις καθημερινες θα είναι  18.00 - 22.00, ενώ τα Σαββατοκύριακά 10.00-22.00. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Πληροφορίες: 6987 154353 

Με την ευκαιρια της θα διοργανωθεί και μία ειδική βραδιά ανοιχτή στο κοινό με θέμα "Τα βήματα της μετανάστευσης προς τη νέα Γη" όπου θα πραγματοποιηθεί περιήγηση με παράλληλη εξιστόρηση των γεγονότων ανά ενότητα  απο το επιτελειο της έκθεσης. 

Η θεματική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/12 και ώρα 20.30. 

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ  σχεδιάστηκε με την υποστήριξη του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, του Επιμελητηρίου Αχαϊας και του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασίας με  ιστορικούς, μελετητές, φορείς, συλλέκτες και ιδιώτες της πόλης που διέθεσαν αρχειακό υλικό, βιβλιογραφία και τεκμήρια.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ