2022-11-24 19:39:19
Φωτογραφία για Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης με το Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Γεώργιο Καραγιάννη.
Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης με το Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Γεώργιο Καραγιάννη...... Ο κ. Καραγκούνης μετέφερε στον κ. Καραγιάννη το επείγον αίτημα που απασχολεί στους κατοίκους του Δ.Δ. Γαλατά, Δ.Δ. Ευηνοχωρίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ναυπακτίας και της Ι.Π. Μεσολογγίου σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών της γέφυρας του Ευήνου.

Ο κ. Καραγκούνης ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό ότι αρχές Δεκεμβρίου παραδίδεται η προσωρινή γέφυρα, πράγμα το οποίο θα δώσει μια άμεση ανακούφιση στους κατοίκους της περιοχής. Ταυτόχρονα προχωρά παρέμβαση συνολικού ύψους 48 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων και βέβαια η ολοκλήρωση της νέας γέφυρας του Ευήνου. Τα έργα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν όπως διαβεβαίωσε ο κ. Καραγιάννης τον κ. Καραγκούνη περί τα τέλη του 2023.

Τέλος ο κ. Καραγκούνης εξέφρασε στον κ. Καραγιάννη την ικανοποίηση του για την παράδοση της προσωρινής γέφυρας αλλά και για την επιτάχυνση όλων των διαδικασιών για την αποκατάσταση του έργου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ