2022-11-28 21:07:08
Φωτογραφία για Διακοσμήσεις & γιορτινές συνθέσεις με  χριστουγεννιάτικες μπάλες
Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι φυσικά το πιο κλασσικό και δημοφιλές είδος στολιδιού και τα διακοσμητικά στεφάνια, οι γιρλάντες και οι επιτραπέζιες συνθέσεις οι πιο απλοί τρόποι για να τις χρησιμοποιήσετε σε διακοσμήσεις, γιορτινές συνθέσεις και γενικά στον στολισμό του σπιτιού και σε άλλα σημεία εκτός του δέντρου. 

Οι γυάλινες μπάλες ανεξάρτητα από το σχέδιό τους διαθέτουν σαφώς ανώτερη αισθητική από εκείνη των πλαστικών, ενώ αυθεντικές παλιές μπάλες με περίτεχνα σχέδια είναι προτιμότερο να τις χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις-διακοσμήσεις ώστε να αναδειχθούν περισσότερο απ΄όσο πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Εδώ θα βρείτε πολλές σχετικές ιδέες για διακοσμήσεις με παλιές-αντικέ μπάλες. 

Αντίθετα οι πλαστικές μπάλες, που θα βρείτε στα καταστήματα εποχιακών - χριστουγεννιάτικων ειδών σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων-σχεδίων και ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, είναι πρακτικότερες για συνθέσεις - διακοσμήσεις σε εξωτερικούς χώρους.


Εξαίρεση αποτελούν οι εντελώς διαφανείς μπάλες, που έχουν την ίδια περίπου εμφάνιση είτε είναι κατασκευασμένες από γυαλί είτε από πλαστικό και που μπορούν να πάρουν πολλές διαφορετικές όψεις αν, αφού βγάλετε το μεταλλικό τους έλασμα, τις γεμίσετε με συνθετικό χιόνι, φυσικά μικρά κλαδάκια μικρού μεγέθους γιορτινά διακοσμητικά κλπ.

 

Σε κρεμαστές συνθέσεις αντί  για υφασμάτινη κορδέλα και αν θέλετε το κρέμασμα να είναι σχεδόν ...αόρατο χρησιμοποιείστε πετονιά. 

Οι ασημί και χρυσαφί χριστουγεννιάτικες μπάλες σε συνδυασμό με ορισμένες σε γκρι - μαύρες αποχρώσεις είναι από τις καταλληλότερες για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις - συνθέσεις σε μοντέρνο στυλ. 

Σε κάθε μορφής σύνθεση - κατασκευή για να κολλήσετε μπάλες μεταξύ τους θα χρησιμοποιήσετε πιστόλι σιλικόνης, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις που δεν επιθυμείτε η κόλληση να είναι μόνιμη αφρώδη κολλητική ταινία διπλής όψης.  

50+ Χριστουγεννιάτικες επιτραπέζιες συνθέσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ