2022-12-18 12:48:07
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του  Survivor All Star
Στη δημοσιότητα δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής το πρώτο τρέιλερ για το Survivor All Star, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας χρονιάς στον ΣΚΑΪ.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης έχει συζητηθεί πολύ, κυρίως λόγω των παλιών παικτών που αναμένεται να μπουν, με κάποια ονόματα να έχουν διαρρεύσει, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Tο πρώτο τρέιλερ, αναφέρει στην αρχή: «Το Survivor τώρα επιστρέφει με τους παίκτες που έγραψαν ιστορία» και στη συνέχεια προβάλλονται πλάνα από τους προηγούμενους κύκλους όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε τους: Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιο Χανταμπάκη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ηλία Γκότση, Νικόλα Αγόρου, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλο, Τζέιμς Καφετζή, Ανθή Σαλαγκούδη, Αλέξη Παππά, Στάθη Σχίζα, Άρη Σοϊλέδη κι Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το βίντεο κλείνει με τη φράση «Οι ήρωες, οι πρωταγωνιστές, οι νικητές», χωρίς να σημαίνει ότι αυτά θα είναι και τα πρόσωπα που θα δούμε στο Survivor All Star.

Tο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου

 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ