2022-12-18 15:35:06
Φωτογραφία για Ο Κοκλώνης πάει ΑΝΤ1;

 





Ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί να βρίσκεται μόλις στον δεύτερο χρόνο συνεργασίας του με τον Alpha και την παρουσίαση του J2US όμως όπως φαίνεται από την επόμενη χρονιά είναι πολύ πιθανό να τον δούμε ως παρουσιαστή σε άλλο δημοφιλές κανάλι.



Ο Κοκλώνης δείχνει ευχαριστημένος με το J2US όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί, διακαής του πόθος είναι να επαναφέρει το ριάλιτι του Fame Story σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του και να βρεθεί αυτός στην παρουσίαση.



Η Barking Well Media έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με δύο κανάλια, τον ΑΝΤ1 και το Star. Από τη μία ο ΑΝΤ1 ήταν κάποτε το κανάλι στο οποίο προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία για πρώτη φορά το ριάλιτι ενώ από την άλλη το Star ψάχνει λύσεις για ένα νέο πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη ιδιαίτερα μετά τις φήμες για το τέλος του GNTM.

Το Fame Story έχει προταθεί φυσικά και στο κανάλι που συνεργάζεται αυτή τη στιγμή ο παραγωγός και παρουσιαστής, τον Alpha, όμως οι ιθύνοντες δε δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν στροφή σε τέτοιου είδους παραγωγές.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Alpha δε θέλει το Fame Story και ότι ο Κοκλώνης θέλει να παρουσιάσει το εμβληματικό ριάλιτι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε διαζύγιο από την επόμενη σεζόν.



Μάλιστα ήδη υπάρχουν οι φήμες που θέλουν όλες ( σχεδόν)  τις εκπομπές της εταιρείας να μεταφέρονται τις ζητάει μεγάλο κανάλι... Οι φήμες θέλουν λοιπόν τον ΑΝΤ1 να ζητάει τις εκπομπές αυτές (εκτός Χρηστίδου που θα παραμείνει κανονικά στο MEGA)...

Λέτε τελικά να γίνει αυτό το Deal  και να επιβεβαιωθούν οι φήμες;



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ