2022-12-22 22:36:26
Φωτογραφία για Χειμερινό τρένο Cascade Canyon, Κολοράντο
Αν το καλοκαίρι το Cascade Canyon στο Εθνικό Δάσος του Σαν Χουάν προσελκύει όσους αναζητούν την περιπέτεια για το δύσκολο αλλά όμορφο μονοπάτι πεζοπορίας μήκους 13,3 μιλίων, το χειμώνα προσελκύει κάθε είδους ταξιδιώτες με ένα διαφορετικό είδος συγκίνησης: αυτή της ιππασίας στο χειμερινό τρένο Cascade Canyon .

Αναχωρώντας από την ιστορική πόλη του Ντουράνγκο και ακολουθώντας τον ποταμό Animas μέσα από το δάσος μέχρι την άκρη του φαραγγιού, η διαδρομή μετ' επιστροφής διάρκειας 26 μιλίων και 5,5 ωρών φτάνει σε μέρη που δεν θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση με αυτοκίνητο, προσφέροντας εκπληκτικές θέα στους χιονισμένους βράχους, τους αστραφτερούς καταρράκτες και τα χιονισμένα πεύκα. Εάν είστε τυχεροί με τις καιρικές συνθήκες, μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές κορυφές των Βραχωδών Ορέων — όλες από την άνεση ενός θερμαινόμενου πούλμαν.

Μια ωριαία στάση σάς επιτρέπει να κατεβείτε από το τρένο για να απολαύσετε ένα γεύμα δίπλα στο τζάκι ή μια γραφική βόλτα κατά μήκος του ποταμού Animus. Το τρένο εκτελεί δρομολόγια σε επιλεγμένες ημερομηνίες από τον Νοέμβριο έως τον Μάιο, εναλλάξ μεταξύ πετρελαιοκίνητων και vintage εκδρομών με ατμό. Ελέγξτε το ημερολόγιό τους για να μάθετε ποιο πότε εκτελείται.

Τα εισιτήρια για το χειμερινό τρένο Cascade Canyon κυμαίνονται από 84 $ για την τυπική κατηγορία έως 179 $ για την προεδρική κατηγορία.

cntraveler.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ