2022-12-24 18:06:07
Φωτογραφία για 1ο πολυτελές τρένο Talgo που εκτελεί δρομολόγια από το Κάιρο στην Αλεξάνδρεια δρομολογήθηκε σήμερα.
ΚΑΪΡΟ - 24 Δεκεμβρίου 2022: Τα πρώτα ταξίδια των πολυτελών τρένων Talgo ξεκίνησαν να λειτουργούν σήμερα, από τον σταθμό Ramses του Καϊρου προς τους σταθμούς Sidi Gaber και Misr στη μεσογειακή πόλη της Αλεξάνδρειας.

Η λειτουργία αυτού του πολυτελούς τρένου αποτελεί ένα τεράστιο κβαντικό άλμα στην ιστορία των αιγυπτιακών σιδηροδρόμων, καθώς τα πολυτελή τρένα του Talgo μοιάζουν με τα τρένα που λειτουργούν στις ευρωπαϊκές χώρες και θα παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών στο αιγυπτιακό κοινό.

Αυτά τα τρένα χαρακτηρίζονται από προηγμένες σύγχρονες τεχνολογίες και υψηλή επιχειρησιακή ταχύτητα έως και 160 km/h, εκτός από την παρουσία συστημάτων νοημοσύνης για την απορρόφηση των κραδασμών, επιτυγχάνει απόλυτη άνεση για τους επιβάτες σε υψηλές ταχύτητες.

Μεταξύ των υπηρεσιών που διατίθενται σε αυτά τα νέα τρένα είναι θέσεις σχεδιασμένες για άτομα με ειδικές ανάγκες, επιπλέον της παρουσίας οθονών για κάθε θέση στα βαγόνια πρώτης θέσης και κεντρικές στα βαγόνια δεύτερης θέσης, ένα σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς για τη συντήρηση του ασφάλεια των επιβατών, τουαλέτες με την πιο πρόσφατη σχεδίαση και άλλες σχεδιασμένες για ανθρώπους με αποφασιστικότητα, κάμερες Χώρος ελέγχου για την ασφάλεια των επιβατών και ποιοτικός μπουφές.


Το Υπουργείο Μεταφορών είχε συνάψει σύμβαση με την ισπανική εταιρεία Talgo για την προμήθεια 7 νέων κλιματιζόμενων τρένων (6 τρένα + ένα τρένο ως δώρο για τον αιγυπτιακό λαό) συνολικής αξίας 157 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης συντήρησης και των εφεδρικών εξαρτήματα.

egypttoday.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ