2022-12-30 09:49:00
Φωτογραφία για Αναξιοποίητο το περίπτερο στο σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης. Υπάρχει απάντηση;
Πέρασαν περίπου τρία χρόνια από την ημέρα που έπαψε να λειτουργεί το περίπτερο που βρίσκεται στις αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης. Χωρίς καμία αξιοποίησή του, όλο και περισσότερο παίρνει την μορφή ερειπίου.

Το γιατί έκλεισε διαβάστε προηγούμενη ανάρτησή μας και θα αναρωτηθείτε υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να μας πει τι κέρδισε κράτος με το κλείσιμο του;  Αν  υπάρχει λίγη τσίπα;

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 γράφαμε με τίτλο

Το περίπτερο στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης που έγραψε ιστορία έκλεισε!

Μετά από 45 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, το γνωστό στους επιβάτες των τρένων περίπτερο στις αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης ,έκλεισε εδώ και λίγους μήνες.

Οι λόγοι σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν τα «βρήκαν» ΓΑΙΑΟΣΕ και διαχειριστής του περιπτέρου στη νέα τιμή ενοικίου προκειμένου να υπογράψουν νέα σύμβαση.


Η πανδημία και η μείωση της επιβατικής κίνησης ήταν η αιτία τα τελευταία χρόνια να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος του ενοικίου ο διαχειριστής της επιχείρησης.

Η ΓΑΙΑΟΣΕ αναζητά νέο ενδιαφερόμενο που όμως είναι δύσκολο κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να ρισκάρει κάποιος να λειτουργήσει μια τέτοια επιχείρηση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ΓΑΙΑΟΣΕ και Διαχειριστής του περιπτέρου θα καθίσουν και θα δώσουν λύσει στο πρόβλημα ώστε οι επιβάτες και πάλι να δουν το περίπτερο τους να λειτούργει. Γιατί γνωρίζουμε καλά την εξυπηρέτηση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια οι επιβάτες των τρένων Σε κάθε πρόβλημα υπάρχει η χρυσή τομή Τι λέει η ΓΑΙΑΟΣΕ;

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ