2023-01-07 14:30:06
Φωτογραφία για Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν είναι γεγονός
Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο teaser τρέιλερ της τελευταίας και πολυαναμενόμενης σεζόν του «Έτερος Εγώ».

Σε αυτόν τον κύκλο όλες οι υποθέσεις θα κλείσουν και τα ερωτήματα θα απαντηθούν! «Ετέρος Εγώ – Νεμεσις», ο 3ος και τελευταίος κύκλος έρχεται σύντομα…, αναφέρεται στην ανάρτηση της Cosmote στο Facebook.

O τρίτος κύκλος, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και θα κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV.

Στο trailer φαίνεται ένας μυστηριώδης άντρας να μπαίνει στο αμάξι του καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη. Ο άνδρας φοράει το δαχτυλίδι που φορούσε και στους προηγούμενους κύκλους ο καθηγητής. Ενώ τέλος στον κεντρικό καθρέπτη του αυτοκινήτου κρέμεται το μενταγιόν που αντιπροσωπεύει του φίλιους αριθμούς του Πυθαγόρα. Το μενταγιόν που τα ξεκίνησε όλα.

To «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια αποτελεί μια από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές του 2023 για πολλούς τηλεθεατές και τα 8 επεισόδια του τελευταίου κύκλου θα δώσουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.


Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Δείτε ΕΔΩ το trailer

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ