2023-01-08 08:00:44
Φωτογραφία για Αστυνομικοί της Νέας Υόρκης τράβηξαν άνδρα από τις ράγες του μετρό δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο
Το National Law Enforcement Officers Memorial Fund (NLEOMF) ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί Brunel Victor καιTaufique Bokth του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης ανακηρύσσονται οι Αστυνομικοί του Μήνα για τον Νοέμβριο 2022. Οι αστυνομικοί τιμήθηκαν για τη διάσωση ενός άνδρα που σκόνταψε και έπεσε πάνω στις γραμμές του μετρό στο Μανχάταν.

Το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου 2022, οι αστυνομικοί Victor και Bokth περιπολούσαν στην εξέδρα του σταθμού του μετρό Lexington Ave και East 116th Street. Έτρεξαν αμέσως προς την αντίθετη πλευρά όταν ειδοποιήθηκαν ότι ένας άνδρας έπεσε στις ράγες. Η αντίδραση της τους ήταν άμεση. Πήδηξαν και τράβηξαν πάνω στην πλατφόρμα τον άνδρα. Μέσα σε δευτερόλεπτα από τη στιγμή που βοήθησαν τον άνδρα το τρένο Νο. 6 μπήκε στο σταθμό διασχίζοντας τις ράγες.

*Το Πρόγραμμα Βράβευσης Αστυνομικού του Μήνα χρηματοδοτείται από το Police Unity Tour και αναγνωρίζει ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς αστυνομικούς που διακρίνονται μέσω της υποδειγματικής συμπεριφοράς τους στην υπηρεσία και της αφοσίωσης τους στο καθήκον.

policenet.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ