2023-01-16 23:12:50
Φωτογραφία για Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το τέλος του Ράδιο Αρβύλα...



Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση ξεκίνησαν από σήμερα την καθημερινή τους εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».



Αφού ο Αντώνης Κανάκης την ώρα που καλωσόριζε τους τηλεθεατές μετά από έναν μήνα απουσίας από τις οθόνες, ανακοίνωσε και το τέλος τους για την τρέχουσα σεζόν.



Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε λέγοντας: «Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι. Σήμερα είχε αποφασίσει ένας ψυχίατρος, αν δεν κάνω λάθος, κι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τρίτη Δευτέρα του πρώτου μήνα του χρόνου, είναι η πιο καταθλιπτική Δευτέρα σε όλη την χρονιά και για αυτό ονομάζεται Blue Monday. Είναι το επεισόδιο 20 της φετινής σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα και θα είμαστε στον αέρα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου», συμπλήρωσε. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσε τον τερματισμό της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», νωρίτερα από τις υπόλοιπες του καναλιού.



Ενώ σχολιάζοντας την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είπε: «Σιγά μην δεν γινόταν τσίρκο στην Ελλάδα. Μιντιακό, κοινωνικό, πολιτικό, τσίρκο. Φύγαμε κανονικά και γυρίσαμε σε άλλες εποχές», για όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ