2023-02-01 08:20:41
Φωτογραφία για 6 gadgets που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την εργασία από το σπίτι



 Ο κόσμος της εργασίας είναι υβριδικός για πολλούς ανθρώπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιείτε τα τελευταία χρόνια.



Η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων σε γραφεία από το σπίτι, είτε εκείνων που επέλεξαν να ακολουθήσουν μια επιχειρηματική πορεία είτε εκείνων που έχουν συνηθίσει στην ευελιξία που προσφέρει η εξ αποστάσεως εργασία, έχει δημιουργήσει μια νέα αγορά για τις εταιρείες τεχνολογίας. Και αυτές είναι πρόθυμες να δημιουργήσουν εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο οι εργαζόμενοι με τηλεργασία όσο και οι «πολεμιστές του δρόμου» για να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολη.

Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που συναντήσαμε τους τελευταίους δύο μήνες που κάνουν την εργασία από το σπίτι (ή στο δρόμο) σημαντικά πιο παραγωγική.



Dock για πολλές οθόνες και gadget

Οι διπλές οθόνες διευκολύνουν πολύ τις πολλαπλές εργασίες, αλλά αν εργάζεστε από φορητό υπολογιστή, αυτό είναι μια πρόκληση. Η βάση σύνδεσης Thunderbolt 4 Quad 4K της Plugable σας επιτρέπει να λειτουργείτε έως και τέσσερις οθόνες από τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς επιβράδυνση στην επεξεργαστική ισχύ, μέσω μιας σύνδεσης Thunderbolt. Επιπλέον, θα αποκτήσετε τέσσερις επιπλέον θύρες USB (δύο από τις οποίες είναι 10 Gbps), μια πρόσθετη θύρα USB-C, μια θύρα ethernet, μια υποδοχή για κάρτες Micro SD και πολλά άλλα. Είναι διακριτική και, στα 299 δολάρια, δεν είναι εκτός δυνατοτήτων του προϋπολογισμού σας.



Kαλύτερες συναντήσεις Zoom

Εάν δεν σας ενδιαφέρει η εγκατάσταση πολλών οθονών μεγάλης κλίμακας, η Logitech διαθέτει μια βάση σύνδεσης all-in-one που ονομάζεται Logi Dock με ενσωματωμένα χειριστήρια συσκέψεων και μεγάφωνο για βοήθεια με τις κλήσεις Zoom ή Team της Microsoft. Αυτή η συσκευή που κοστίζει 399 δολάρια θα καθαρίσει το γραφείο σας από την ακαταστασία και τα καλώδια που τείνουν να συσσωρεύονται. Μπορείτε να φορτίσετε έως και πέντε περιφερειακά USB, να χρησιμοποιήσετε δύο οθόνες ταυτόχρονα και να συνδεθείτε με ακουστικά μέσω Bluetooth. Τροφοδοτεί επίσης φορητούς υπολογιστές έως 100W. Το ηχείο διαθέτει έξι μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου για να «πνίγουν» τους ενοχλητικούς ήχους του σπιτιού (όπως το γάβγισμα του σκύλου σας ή τα παιδιά σας που παίζουν στην πίσω αυλή), και ο ήχος είναι καθαρός και χωρίς παραμόρφωση.



Ένα εξαιρετικά γρήγορο και κομψό router

Η γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για τους εργαζόμενους  από το σπίτι, αλλά συχνά οι καλύτεροι routers είναι…, κάπως άσχημοι. Η TP-Link και η Archer, ωστόσο, συνεργάστηκαν για να προσφέρουν το BE900, ένα router Wi-Fi 7 που δεν είναι μόνο γρήγορο, αλλά και όμορφο. Διαθέτει μια οθόνη αφής στο κάτω μέρος που παρουσιάζει ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης, μαζί με προσαρμόσιμες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων, αν θέλετε, προγνώσεων καιρού). Είναι επίσης συμβατό με το EasyMesh, που σημαίνει ότι μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε μαζί με άλλα routers (ή extenders) για να παρέχετε πλήρη κάλυψη γύρω από το σπίτι σας. Και έχει πολλές θύρες για πρόσθετη ευελιξία. Δεν είναι φθηνός στα 699 δολάρια, αλλά τα routers Wi-Fi 7 σπανίως είναι φθηνά.



Μια οθόνη «για να κυβερνά όλες τις οθόνες»

Ομολογουμένως, η Odyssey OLED G9 (G95SC) της Samsung μπορεί να είναι πολύ πιο μεγάλη οθόνη από ό,τι χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά αν μια εγκατάσταση πολλαπλών οθονών είναι πολύ περίπλοκη στο γραφείο σας – ή ακόμα, αν πρέπει να κάνετε πολλές εργασίες ή να εργαστείτε σε ένα πεδίο γραφικών – αυτή είναι η επιλογή για εσάς. Με μέγεθος 49 ίντσες, η οθόνη «τυλίγεται» γύρω σας, δίνοντάς σας μια λεπτομερή εικόνα όλων πάνω στα οποία εργάζεστε. Είναι μια οθόνη QD-OLED, που σημαίνει ότι τα χρώματα απεικονίζονται με φωτεινό, χρωματικά ακριβή τρόπο και έχει γυαλιστερή οθόνη, αντί για αντιθαμβωτική οθόνη, δίνοντάς της ακόμα πιο λαμπερή εμφάνιση. Και αν αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να τη χρησιμοποιήσετε για παιχνίδια, θα «βυθιστείτε» στο παιχνίδι που θα επιλέξετε περισσότερο από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ με μια τυπική ορθογώνια οθόνη. Η οθόνη που δεν έχει ακόμη τιμή (το περσινό μοντέλο κόστιζε 2.300 δολάρια) υποστηρίζει επίσης τη διεπαφή Gaming Hub της Samsung, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε ένα χειριστήριο Xbox σε αυτήν και να παίξετε μέσω του Xbox Cloud Gaming χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε κονσόλα (ή ακόμα και υπολογιστή!).



Ένας μικροσκοπικός αλλά ισχυρός σταθμός φόρτισης

Ένα από τα κλειδιά για την παραγωγικότητα για τους εργαζομένους στο σπίτι είναι η αποφυγή της ακαταστασίας. Αλλά επειδή σπάνια καθόμαστε μακριά από τα τηλέφωνά μας, αυτό σημαίνει ότι τα γραφεία είναι συχνά γεμάτα με καλώδια φόρτισης, ακόμα και όταν δεν χρειάζεστε να το φορτίσετε. Ο σταθμός φόρτισης 3 σε 1 της Otter Box είναι συμπαγής και φορτίζει το iPhone, τα Airpods και το Apple Watch ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας το Odyssey OLED G9 (G95SC) της Samsung. Είναι αρκετά βαρύς ώστε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως τον ρίξετε κατά λάθος, αλλά έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται με τις υπόλοιπες συσκευές γραφείου σας. Κοστίζει 150 δολάρια και διατίθεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα.



Μια ηλιακή εσωτερική γεννήτρια

Οι διακοπές ρεύματος είναι ένας από τους πραγματικούς κινδύνους της τηλεργασίας. Εάν μια καταιγίδα ρίξει το ρεύμα, αυτό δεν σημαίνει ότι το αφεντικό σας θα δείξει ιδιαίτερη κατανόηση. Μια γεννήτρια είναι απαραίτητη και οι νέες ασφαλείς γεννήτριες για εσωτερικούς χώρους της Geneverse είναι ιδιαίτερα βολικές για υβριδικούς εργαζόμενους. Η HomePower PRO Plus έχει χωρητικότητα 4838 Wh, 4400 W ονομαστικής ισχύος και ισχύ υπέρτασης 8800 W. Είναι φορητή (με ρόδες για εύκολη μεταφορά), έχει 18 διαθέσιμες πρίζες και μάλιστα σας δίνει μια ένδειξη για το πόσο θα διαρκέσει, χρησιμοποιώντας διαφορετική τεχνολογία (από λάπτοπ μέχρι ψυγεία). Όταν τελειώσει το ρεύμα; Απλώς βάλτε την δίπλα σε ένα παράθυρο ή έξω και η γεννήτρια θα επαναφορτιστεί μέσω των προσαρτημένων ηλιακών συλλεκτών σε 2 έως 4 ώρες. Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ