2023-02-01 17:06:14
Φωτογραφία για Με πρωτιές ο Ιανουάριος για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»





Νέος χρόνος και νέες πρωτιές για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», που βρέθηκε, για μία ακόμα φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης τον Ιανουάριο!

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, συνεχίζουν να αναδεικνύουν όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, συνεχίζουν να αποκαλύπτουν το παρασκήνιο παρουσιάζοντας ολοκληρωμένη δημοσιογραφική έρευνα, με αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ, συνεχίζουν να αναζητούν το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας, με πάθος, σεβασμό και ανθρωπιά.

Η αξιοπιστία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα αποκλειστικά θέματα και η συστηματική προσέγγιση στη λεπτομέρεια, της χάρισαν την 1η θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Αναλυτικά, για τον μήνα Ιανουάριο, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της, στα παρακάτω κοινά, σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:

- 15,3% στο σύνολο κοινού

- 17,5% στο σύνολο του γυναικείου κοινού

Οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται και το 2023 στο στούντιο της εκπομπής, από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό, Δημήτρη Μαρέδη, Ρούλα Κουσκουρή και Μαρία Παναγοπούλου. Στη δημοσιογραφική, καθημερινή έρευνα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Εύη Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ