2023-02-06 16:02:23
Φωτογραφία για Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε από την ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας στις 04/02/2023, στο Μεσολόγγι.
Τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η γαλάζια νεολαια της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 04/02/2023 σε κεντρικό καφέ-μπαρ στο Μεσολόγγι. .. Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο υφυπουργός εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης με τους φίλους της παράταξης να δίνουν δυναμικό παρόν γεμίζοντας το χώρο μέσα σε κλίμα ενότητας και στήριξης στους γαλάζιους νεολαίους. 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι παρεβρέθησαν σχεδόν όλα τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ από την Αιτωλοακαρνανία οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης ,Μάριος Σαλμάς και Σπήλιος Λιβανός , οι Δήμαρχοι Αγρινίου και Μεσολογγίου Γιώργος Παπαναστασίου και Κώστας Λύρος αντίστοιχα , ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θανάσης Μαυρομάτης, ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ Βασιλης Φεύγας ,οι πολιτευτές Θανάσης Παπαθανάσης ,Γιώργος Σταμάτης και Χριστίνα Φούτζουλα ,ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Πανος Μαρνεζος καθώς και ο Διευθυντής της ΟΝΝΕΔ κ.Κρικέλας μαζί με τον υπεύθυνο περιφερειακών οργανώσεων της παράταξης Φάνη Πασχάλη. 

Το κλίμα στις τάξεις των στελεχών ήταν άριστο με δόσεις χιούμορ και πειράγματα κάτι που έδωσε έναν ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η ΟΝΝΕΔ ενώνει το κόσμο της παράταξης και στέκεται στο ύψος των απαιτήσεων που της αναλογούν χωρίς διακρίσεις και προσωπικά συμφέροντα.

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ