2023-02-12 12:15:04
Φωτογραφία για Η Ντενίση απαντά στον Λαζόπουλο:  «Σάτιρα κάνει, δεν κάνει κάποια σοβαρή ανάλυση στο πανεπιστήμιο»
Τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση σχολίασε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά την αναφορά της πως η ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα άξιζε να φτάσει μέχρι και τα Όσκαρ. Απάντηση στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου,  μετά την αναφορά της πως η ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα άξιζε να φτάσει μέχρι και τα Όσκαρ, έδωσε η Μιμή Ντενίση. 

Σε συνέντευξή της στην «Real Life» και στην Κορύνα Μανταγάρη απαντά για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλου και αναφέρει: «Σχολίασε κάτι που είπα για την ταινία στα 100 χρόνια στην επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής έπρεπε να πάει υποψήφια για Όσκαρ, γιατί έχει ήδη κάνει την διαδρομή της στην Αμερική, έχει προβληθεί στις αίθουσες και το κοινό την ξέρει. Το να πάει μια άγνωστη ταινία που έχει λιγότερες πιθανότητες, από το να πάει η «Σμύρνη μου αγαπημένη». Τώρα, αν αυτό δεν του άρεσε ή το βρήκε κατάλληλο να σατιρίσει δικαίωμα του. Σάτιρα κάνει, δεν κάνει κάποια σοβαρή ανάλυση στο πανεπιστήμιο».


Ερωτηθείσα για το αν έχει δει την ταινία της, η Μιμή Ντενίση απαντά: «Δεν ξέρω αν την έχει δει, ο κύριος Λαζόπουλος ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και το παίζει. Και εγώ το ξέρω αλλά δεν το παίζω. Αν πει “τι ωραία η ταινία της Μίμης”, δεν θα παίξει, αν όμως κάνει κάποιο σχόλιο, θα παίξει. Άρα ποιος φταίει, ο κύριος Λαζόπουλος  ή όσοι το παίρνουν και το παίζουν; Γιατί δεν έπαιξε η είδηση για το βραβείο της Ακαδημίας;».

Λαζόπουλος κατά Ντενίση: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με τον δικό του σατιρικό τρόπο τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση για την ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη». «Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος στο «newsbreak».

Και συνέχισε φέρνοντας ως παράδειγμα: «Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. «Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;» κατέληξε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ