2023-02-15 13:29:09
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λευκάδας: Οι εκπαιδευτικοί ορθώνουν το ανάστημά τους

 



Ορθώνει το ανάστημά της η εκπαιδευτική κοινότητα

Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι, Καθηγητές, ορθώνουν το ανάστημα τους, όπως ξέρουν να κάνουν εδώ και δεκαετίες. ......

Ο αυριανός αγώνας τους έχει στόχο να προασπίσει το δημόσιο σχολείο, το οποίο οφείλει να αγκαλιάσει και να δεχτεί όλους τους μαθητές και μαθήτριες, με ίση μεταχείριση και όχι χωρίζοντας τους σε κατηγορίες, έτσι όπως επιθυμεί, δρομολογεί και επιτάσσει με νόμους η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - Π. Σ. Λευκάδας χαιρετίζει και στηρίζει την αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και δεσμεύεται ότι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση:

⦁ Θα καταργήσει τους νόμους 4692/2020 και 4823/2021

⦁ Θα αποκαταστήσει τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς στην απεργία  - αποχή, εξαιτίας της τιμωρητικής διάθεσης που απειλεί να επιδείξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το Υπουργείο Παιδείας.

Η επαναφορά του επιθεωρητή στην τάξη του σχολείου, 41 χρόνια μετά, από την απερχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη Νίκη Κεραμέως, δείχνει ξεκάθαρα το δρόμο προς το σκοτεινό πέτρινο παρελθόν της χώρας μας, επισύροντας μνήμες αυταρχισμού, φόβου, υποταγής και αναχρονιστικών αντιλήψεων με μηδενικές αναφορές στην πρόοδο, την εξέλιξη και τις επιταγές των καιρών μας!



14/2/2023

Τμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λευκάδας


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ