2023-02-18 18:00:14
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ στον Φερεντίνο : Δίνει μέχρι και late night talk show...



Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρεις προς το παρόν οι προτάσεις που έχει κάνει ο ΣΚΑΪ στον Χρήστο Φερεντίνο, επιθυμώντας την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στο δυναμικό του.



Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον ALPHA ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο ΣΚΑΪ του έχει κάνει πρόταση να παρουσιάσει τον «Μονομάχο».



Ωστόσο, το «πακέτο» συνεργασίας σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά (newsit) δεν περιλαμβάνει μόνο το καθημερινό τηλεπαιχνίδι, αλλά και ακόμα δύο εκπομπές.



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, εκτός από τον «Μονομάχο» λοιπόν έχει προταθεί στον παρουσιαστή να αναλάβει και μία εβδομαδιαία μουσική εκπομπή, κάτι σαν το «Στην υγειά σας ρε παιδιά» που είχε τελευταία ο ΣΚΑΪ, αλλά σε πιο… σύγχρονη και μοντέρνα έκδοση με το στιλ του Φερεντίνου.

Και το… στενό μαρκάρισμα έχει συνέχεια καθώς στο τραπέζι έχει πέσει από τον ΣΚΑΪ και η παρουσίαση ενός βραδινού late night talk show… αλλά με ανατρεπτικό τρόπο!



Βέβαια αυτό δεν είναι για τις αρχές της επόμενης σεζόν, αλλά για τον επόμενο χρόνο… και ίσως και τη μεθεπόμενη σεζόν, καθώς η συμφωνία θα είναι τουλάχιστον για δύο χρόνια.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ